St. Solaire + Jono McCleery // EP Release - Vessel 11


St. Solaire + Jono McCleery // EP Release


Event on facebook

St. Solaire presenteert nieuwe EP, Keep on Waiting!

Op 16 maart presenteert St. Solaire haar nieuwe EP in V11. De EP Keep on Waiting, die officieel op 17 maart uitkomt, is een muzikaal vervolg op het debuutalbum you=me, dat vorige jaar is uitgebracht. De vijf nummers zijn geschreven nadat de band, na de release van hun debuutalbum, verschillende shows heeft moeten cancelen door de toen geldende coronamaatregelen. Ondanks dat de nieuwe EP hint naar tracks van you=me, laat St. Solaire zich met Keep on Waiting niet gemakkelijk in een hokje stoppen. Dan weer klinkt de Rotterdamse band gelaagd en breekbaar, dan weer energiek en bedwelmend – maar altijd overtuigend en trouw aan zichzelf. Laat je verrassen en vier samen met de band de release van Keep On Waiting in V11!

Na de show is het tijd voor een feestje op de V11 dansvloer tijdens de ‘Dance nights’. Het programma is gratis en voor iedereen toegankelijk met programma samengesteld door DJ Klapsalon. Check voor meer informatie de instagram van V11

Over St. Solaire
Het elegante, betoverende geluid van St. Solaire bestaat uit een karakteristieke smeltkroes van warme klanken en subtiele muzikale kleuring. Het muzikaal palet – vol rijke harmonieën en gebalanceerde percussieve lagen – heeft zich gevormd rondom de breekbare vocalen van Geert van Emden, zoals is te horen op de geprezen eerste singles ‘Running’ en ‘Videotape’.

Na het winnen van de Grote Prijs van Rotterdam in 2017 trok de band zich terug om te werken aan nieuw repertoire. Op het moment van schrijven staat de band, bestaande uit Geert van Emden, Jesse den Dulk, Pascal Konings en Tijs Kulker, op het punt nieuw terrein te betreden met het uitbrengen van hun debuutalbum die in 2021 zal verschijnen. Uit een weelde van muzikale invloeden – variërend van Bon Iver, Radiohead tot de vroege werken van Coldplay – heeft St. Solaire hun eigen geluid gedistilleerd. Het intieme en persoonlijke wordt door de band gewikkeld in een warme deken van alternatieve rock en bruisende indie pop.

St. Solaire heeft zich keer op keer bewezen als een hartverwarmende live band. Hun shows op podia als TivoliVredenburg, Doornroosje en Paradiso; of tijdens festivals als Where the Wild Things Are en Motel Mozaïque hebben de band doen onderscheiden als één van de grootste muzikale beloften uit Nederland. Met het nieuwe album in aantocht wordt het hoog tijd om alle muziekliefhebbers te verwelkomen in het wijdse, melodieuze geluid van St. Solaire.

Datum

16 - maart, 2023

Aanvang

21:30

Deuren open

21:00

Entree

€11.50
Inclusief servicekosten

Koop tickets
Bekijk volledige agenda