Novits - Release show - Vessel 11


Novits – Release show

Wat Novits als muzikant drijft is het voortdurend verleggen van artistieke grenzen en het maken van muziek die hart en ziel raakt. Met haar unieke geluid en authentieke verhalen nodigt ze je uit om met haar mee te gaan op een introspectieve reis.

De muziek van Novits biedt een boeiende mix van folk-, rock- en popinvloeden, verrijkt met de grootsheid van filmische soundscapes zoals we dat kennen van Florence + the Machine en Hozier. Elk nummer is als het ware een soundtrack bij haar verhaal. De oprechte teksten zullen herkenning oproepen bij wie bekend is met de turbulentie van innerlijke conflicten en persoonlijke groei.

Grounded EP
Op haar in november 2023 verschenen debuut-EP getiteld Grounded onthult Novits een zorgvuldig opgebouwd verhaal, in vier delen die elk diep in de menselijke psyche duiken. Ze vormen een bewijs van de meedogenloze toewijding van de artiest om rauwe en eerlijke emoties over te brengen waarmee velen worden geconfronteerd, maar die vaak moeilijk te verwoorden zijn. De muziek is voor Novits een medium waarmee ze haar diepste gedachten en ervaringen deelt, en daarmee troost biedt aan degenen die er ook mee te maken hebben.

Foto: JVD Photography

 

Datum

11 - januari, 2024

Aanvang

21:30

Deuren open

21:00

Entree

€11.00
Inclusief servicekosten

Koop tickets
Bekijk volledige agenda