King Nun + Flat Party - Vessel 11


King Nun + Flat Party

King Nun is een jong en krachtig alternative-rockkwartet uit Londen. Ze vonden elkaar vanwege hun gedeelde liefde voor onconventionele bands, zoals Richard Hell, Television en Sonic Youth. In de muziek kun je bijna de energie proeven van een ambitieuze rockband in de dop, met die rauwe en heerlijke rock-‘n-roll droom die nog binnen handbereik ligt. Hun nummers zijn intens en vol fuzz, maar tegelijkertijd hebben ze ongelofelijk pakkende refreinen en een koppig optimisme.

In september bracht de band hun tweede album Lamb uit, een dynamische en energieke plaat vol slimme hooks en intrigerende gitaarriffs die doen denken aan bands als Nada Surf en een vroege The Smashing Pumpkins. Ze keren met dit album terug naar hun ruigere roots, maar zijn hun overheerlijke, aanstekelijke refreinen niet verloren. Verwacht een enorm energieke en ruige rockshow met deuntjes die die je dagenlang zult kunnen neuriën.

Flat Party! Veel van jullie zullen dit enigmatisch art-punk duo uit Londen kennen van Left of the Dial 2023. De band keert nu als supportact terug naar Rotterdam. Met een indrukwekkend vocaal bereik weten ze de luisteraar met charme te overwinnen. Hun moderne, poppy en burlesque-achtige art-rock is op zijn zachtst gezegd dynamisch. Prikkende gitaar-steken en onweerstaanbare duale zang wisselen elkaar naadloos af. De sexy en slimme muziek van deze dromers is een feest voor je oren!

 

 

Datum

29 - maart, 2024

Aanvang

21:30

Deuren open

21:00

Entree

€12.50
Inclusief servicekosten

Koop tickets
Bekijk volledige agenda