De Toegift + Astronaut - Vessel 11


De Toegift + Astronaut


Event on facebook

*Text from Rotown*

De Toegift

Het Zeeuwse De Toegift is niet bang om hun trots op dit prachtige stukje Nederland te laten botvieren in hun muziek. Ze combineren de werelden van eigentaalse poëzie en hedendaagse indie tot datgene wat ze het liefst zelf maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt de Zeeuwse band met thema’s over tijd en nostalgie.

Dit maakt voor een prachtig geheel dat goed in de smaak is gevallen tijdens de laatste popronde, waar ze veel volle shows speelde en uitgeroepen zijn tot 3voor12 talent. Het eigen geluid van de band is niet ergens anders te vinden, en met het nummer Nollestrand laten ze zien dat Bløf niet de enige zijn die een ode kunnen brengen aan een stukje strand in Zeeland. Onze voorkeur gaat sterk uit naar de versie van De Toegift, en op deze avond in V11 kun jij dit ook voor jezelf komen bepalen.

Astronaut

De compromisloze liedjes van Astronaut zijn goudeerlijk en onvervalst. De Nederlandstalige teksten zijn te omschrijven als filosofisch met een nuchterheid uit de achterhoek. Met de creatief opgebouwde muziek van Astronaut haal je al snel de zomer in huis! Na twee zelfgeproduceerde EP’s en een ‘Kleinste Theaters van Nederland Tour’ maakt Astronaut zich op voor een debuutalbum.

Datum

10 - maart, 2023

Aanvang

21:30

Deuren open

21:00

Entree

€11.50
Inclusief servicekosten

Koop tickets
Bekijk volledige agenda