Tips for a creative weekend - Vessel 11


Tips for a creative weekend

Cyberspace is buzzing, here’s V11’s collection of things to keep you creative this weekend.


20.03.2020

De wereld is ziek en heeft tijd nodig om beter te worden. Terwijl de fysieke wereld stil staat, is het op het internet druk en komen mensen daar samen via kunst en cultuur. We blijven overal geruststellende gebaren en hartverwarmende berichten zien. Het is belangrijk om verbonden met elkaar te blijven en positiviteit te blijven verspreiden. Daarom hebben we hier een lijst met activiteiten waar je je de komende dagen mee bezig kan houden:

Support Independent Artists

Met de live scene in stilstand, schiet Bandcamp te hulp om hun aandeel voor 24 uur volledig te doneren aan de artiestenđź’•. We raden ook iedereen aan, die hier tot toe in staat is, hieraan bij te dragen. Bands die we verplicht moesten annuleren of verplaatsen zijn onder andere: Las Kellies, Odd Couple, Paksoi, Cable Ties, Juanfer Marrero Group, PAX the Humanoid, Quarantine Beach, Braids, Erwin Leon, Nap Eyes, Naive Set, The Policy, Manos, Pildrin, Coilguns… Check ook de volledige agenda voor de nieuwe concert data. 

Jane Says…. <3

“We are all capable of love and compassion”.

Luister naar de sterke boodschap van Jane Goodall over Covid-19.

 

 

2 Lizards: Episode 1, 2020

Check the 2 Lizards: Episode 1, 2020, een video samenwerking tussen Orian Barki en Meriem Bennani in deze tijd van van zelf isolatie, uitgelicht op Artfortum.

 

Excellent Ideas Only

Lees en vul ideeën aan op Excellent Ideas Only. De pagina heeft ook aanbevelingen over wat te doen in stressvolle of gezegende situaties.

Social Distancing Festival

Samengesteld door een toneelschrijver uit Toronto, The Social Distancing Festival viert kunst door alle evenementen over de hele wereld te streamen. Ze gaan vanaf morgen ook een berg aan kunst tentoonstellen.  

 

Movies That Matter

No photo description available.

The Movies that Matter Festival dat plaats had moeten vinden in Den Haag heeft een deel van hun selectie films en interviews online geplaatst. Beschikbaar voor 48 uur hier. 

 

Isolation Rave

Stock up on beer for tonight’s Isolation Rave. Amsterdam’s Club hooked up with VICE Vice Nederland heeft een digitale zaal ontwikkeld. Van 14 uur tot in de vroege ochtenduren zijn hier sets te zien van (inter)nationale DJ’s als: Job Sifre, Butterslut, The Daniel en veel meer.
Join the party.

 

Tussen Kunst & Quarantine

Breng het museum naar je eigen huiskamer. Daag jezelf uit om met spullen uit je huis bekende kunstwerken na te maken.

Share on Insta using @tussenkunstenquarantaine

 

Live!

Voor alle ontwerpers hier. Luister hier naar gesprekken met de grootste creatieve studio’s uit de industrie; om de quarantaine-verveling te verslaan en nog belangrijker, om de hoop te bewaren.


Check the program here

 

Bloody Mary

Na alles op de lijst gedaan te hebben, verdien je wel een zondagochtend cocktail!

V11 Bloody Mary Recept:

  • 40ml Vodka 
  • Tomatensap
  • 1 scheut Worcestershire sauce
  • Tabasco saus (naar smaak)
  • Snufje of selderij zout
  • Kneepje citiroen
  • Snufje zwarte peper
  • ½ theelepel mierikswortel
  • Stukje bleekselderij voor de garnering

Dat is alles voor, blijf binnen en gezond!
Veel liefde en positiviteit voor iedereen.

Much love,
the V11 Crewmaart 20, 2020

Share this article
Facebook / Twitter

Next up: