Feed The Void: Mayo (live) + Mowgli (DJ set) + Birds (DJ set) - Vessel 11


Feed The Void: Mayo (live) + Mowgli (DJ set) + Birds (DJ set)

Feed The Void is het van origine Londense platenlabel van Katie Wilkinson. Sinds kort woont Wilkinson in Rotterdam en besloot daarom haar komende label-feestje te vieren op de V11-boot. Iets waar we erg blij mee zijn!

Voor haar programma (23:00-4:00) neemt ze twee acts mee, Mayo en Mowgli, en zal ze zelf ook DJ’en onder de naam Birds.

Mayo is een Amsterdamse DJ met een brede stijl. Haar werk is zowel beïnvloed door zowel punk en metal, als hip-hop en reggaeton. Dit is dan ook terug te horen in haar boeiende producties die sterk eigen aanvoelen.  Haar zelfgebouwde synth staat veelal centraal in haar composities die drijven op onheilspellende drumbeats. Na twee EP’s te hebben uitgebracht besloot ze in 2023 haar muziek live te gaan uitvoeren. Wat inhoudt dat ze omringd door drumcomputers en synthesizers haar stem laat drijven op de meeslepende klanken van haar muziek.

Na Mayo’s liveset zal Mowgli, die bekend staat om zijn obscure selectie aan drum-heavy muziek, verder DJ’en. Na zijn DJ-set gaat Birds de hele nacht door met haar smeltkroes van Techno, 90s Acid, Electro en 80’s EBM en New Wave.

Wil je graag het V11-programma supporten? Dat kan! Via de ticketlink is het mogelijk om een kleine donatie toe te voegen bij je aankoop. Alle opbrengsten gaan direct naar het programmeren van de nieuwste, vetste acts!

 

 

 

Datum

05 - april, 2024

Aanvang

23:00

Deuren open

22:30

Entree

€13.50
Inclusief servicekosten

Koop tickets
Bekijk volledige agenda