Silent Disco - Vessel 11


Silent Disco

Maak uw evenement onvergetelijk met een Silent Disco…


07.08.2019

Maak uw evenement onvergetelijk met een Silent Disco!

Wij bieden de Silent disco aan in samenwerking met Dansvoer, een Rotterdams bedrijf, dat zeer ervaren in het faciliteren van Silent disco evenementen. Met hun 3 kanaal RGB LED headphones, kan men 3 verschillende stijlen muziek afzonderlijk afspelen. Elke hoofdtelefoon is uitgerust met een switch waarmee men te allen tijde van kanaal kan wisselen. De hoofdtelefoon heeft drie verschillende LED kleuren; rood, blauw of groen, die  met elk kanaal meeschakelen. Zo zien andere gasten naar welk kanaal men luistert.

Het geluid is overal in de ruimte helder en prettig. Als de koptelefoon wordt afgenomen kan men een conversatie voeren zonder over luide muziek heen te hoeven schreeuwen!

Met DANSVOER ’s ‘Do It Yourself’ pakketten Is het mogelijk om volledige controle over de 3 verschillende muziekkanalen te houden. We zorgen dat alle hoofdtelefoons, Transmitters en bekabeling in topstaat worden aangeleverd, de rest is aan u!

Wilt u drie verschillende playlists aanleveren vanaf een iPhone of laptop? Of wilt u een of meer kanalen laten afspelen door een echte DJ? Alles is mogelijk!

Prijzen DIY Silent Disco  
3 kanalen – 20 headphones – €140,40 incl. btw
3 kanalen – 25 headphones – €162,00 incl. btw
3 kanalen – 30 headphones – €184,95 incl. btw
3 kanalen – 40 headphones – €230,40 incl. btw
3 kanalen – 50 headphones – €274,50 incl. btw
3 kanalen – 60 headphones – €321,30 incl. btw
3 kanalen – 70 headphones – €365,40 incl. btw

Mocht u gebruik willen maken van een van onze Dj’s, dan brengen wij u graag in contact! Voor meer informatie over het organiseren van een evenement aan boord bezoek onze huur het schip pagina.

Meer Informatieaugustus 7, 2019

Share this article
Facebook / Twitter