Oproep aan muzikanten! - Vessel 11


Oproep aan muzikanten!

Mooi nieuws voor muzikanten in de regio Rotterdam: Vessel11 maakt […]


30.08.2023

Mooi nieuws voor muzikanten in de regio Rotterdam: Vessel11 maakt ook in 2024 een Calls from the Hull compilatie LP. Wil jij met jouw band of act gratis een professionele opname maken en waarvan een track op vinyl wordt uitgebracht? Meld je dan voor 20 september aan.

Het verhaal
Tijdens de coronaperiode moest V11 noodgedwongen de deuren sluiten. Het idee ontstond om de ruimte, apparatuur en onze technicus ter beschikking te stellen aan bands die ondanks de lockdown verder wilden werken aan hun ontwikkeling. Dat resulteerde in de eerste compilatie Calls from the Hull, met daarop intussen welbekende bands als bijvoorbeeld Tramhaus en VULVA. Afgelopen jaar verscheen Vol. 2. De LP’s vormen als het ware een snapshot van de muziekscene op dat moment. Op deze manier wil Vessel 11 de undergroundscene in de regio Rotterdam en de betrokken makers steunen.

We gaan door
De planning is dit werk in 2024 voort te zetten en Vol. 3 uit te brengen. De opnamen beginnen al dit jaar. Vessel 11 zoekt hiervoor muzikanten in alle genres die origineel zelf gecomponeerde muziek maken en daarbij (ook) gebruik maken van live instrumentarium. En je moet uit de Rijnmond-regio komen.

Wil jij met jouw act deel uitmaken van Calls from the Hull Vol. 3? Meld je dan voor 20 september aan door een e-mail te sturen naar contact@vessel11.nl. Vergeet niet een bio en een foto mee te sturen met een link naar een geluidsfile of een video met een voorbeeld van jouw muziek.

Uit de inzendingen wordt een selectie gemaakt. Alle inzenders krijgen daarvan zo snel als mogelijk bericht.augustus 30, 2023

Share this article
Facebook / Twitter