V11 x BIRD presents: Caoilfhionn Rose - Vessel 11


V11 x BIRD presents: Caoilfhionn Rose

Caoilfhionn Rose (spreek uit: Keelin Rose) is het wonderkind op het label van UK-nu-jazz ster Matthew Halsall. Haar muziek is als een hemellichaam bij heldere nacht. Het betovert en laat je zinderend achter. Haar zachte melodiën en warme klanken doen denken aan folkmuziek legendes uit het verleden. Toch is haar muziek alles behalve oubollig: door te werken met zowel traditionele als elektronische instrumenten weet ze een adembenemende brug te slaan tussen het heden en het verleden. In haar laatste album, dat op 24 mei 2024 uitkwam, is ze nog verder op zoek gegaan naar het experiment dan voorheen. Het mondde uit in een volwassen album dat helend werkt.

Op 22 september komt ze haar natuurlijke klanken ten gehore brengen in de belly van V11. De ideale plek voor een ingetogen set als deze. Deze show is tot stand gekomen door een samenwerking tussen V11 en BIRD.

Feel like supporting our V11-program? It is now possible to add a small donation to your order – see the ticketlink. All money goes straight towards programming the newest, hottest acts!

 

Datum

22 - september, 2024

Aanvang

21:30

Deuren open

21:00

Entree

€15.97
Inclusief servicekosten

Koop tickets
Bekijk volledige agenda