Roi Soleil + WINE. - Vessel 11


Roi Soleil + WINE.

Roi Soleil (zonnekoning) is het glitter-pop project van Matthijs Rijsdijk. Als puberende Brabantse jongen gaat Roi Soleil volledig op in zijn rol als een queer-koning ten tijden van Barokke sferen – met als uiteindelijk doel mee te doen aan het Eurovisie Songfestival, douze points! Thema’s als zelfliefde, identiteit en seksualiteit komen ruim aan bod tijdens nummers die variëren tussen dansbare elektropop en kwetsbare powerballads. Roi Soleil wilt tijdens zijn show het leven vieren, en de bezoekers laten voelen dat zij, net zoals hij, van goud zijn.

WINE. staat bol van 90’s house en 80’s synthwave invloeden. Altijd op zoek naar die dunne lijn tussen hedonistische dansmuziek en muziek om op te huilen. WINE. staat voor de jonge generatie, de LGBTQ+ community en voor de zoektocht naar je eigen identiteit. Taboes worden doorbroken en je kan en mag dansen zoals je zelf wilt!

Wil je graag het V11-programma supporten? Dat kan! Via de ticketlink is het mogelijk om een kleine donatie toe te voegen bij je aankoop. Alle opbrengsten gaan direct naar het programmeren van de nieuwste, vetste acts!

Datum

08 - maart, 2024

Aanvang

21:30

Deuren open

21:00

Entree

€12
Inclusief servicekosten

Koop tickets
Bekijk volledige agenda