Future Teens + Snow Coats - Vessel 11


Future Teens + Snow Coats


Event on facebook

*Text from Rotown*

Future Teens

Misschien een beetje verwarrend en tegenstrijdig om een band te omschrijven met “vlotte, hoopvolle breakupsongs”. De pakkende emo-indiepop van Future Teens komt voort uit de gedachte dat blijdschap nooit zou kunnen bestaan zonder verdriet. De “mental health bangers” en “bummer anthems” van het gezelschap stralen van ongekend plezier en levenslust.

Het nieuwste EP van Future Teens heet ‘Deliberately Alive’ en je kunt de knipoog meteen voelen binnen deze vijf weerbarstige liedjes, die een warm gevoel van binnen oproepen: alsof je je bestie weer tegenkomt tijdens een slonzig huisfeestje om samen op de voorgevel te kunnen zwelgen over het algehele bestaan.

Snow Coats is een vierkoppig gezelschap uit Arnhem met een knobbel voor zonnige indiepop met een randje folk. Liedjes die voortkabbelen als existentiële mijmeringen vlak voor het uitblazen van de verjaardagskaars. De band tourde in het verleden met Pinegrove en Sea Girls en hebben lof ontvangen van internationale platforms als Clash Magazine en BBC Radio One.

Datum

11 - juni, 2022

Aanvang

21:30

Deuren open

21:00

Entree

€11.50
Inclusief servicekosten

Koop tickets
Bekijk volledige agenda