Beryl Anne [moved to 2nd of May] - Vessel 11


Beryl Anne [moved to 2nd of May]


Event on facebook

Door onvoorziene omstandigheden is de release show van Beryl Anne verplaatst naar 2 mei 2024. Tickets blijven geldig. 

Beryl Anne is de alias van zangeres, songwriter en multi-instrumentaliste Anne den Boer (1995). zij laat zich inspireren door 80’s en artiesten als HAIM, Men I Trust en Maggie Rogers. Dit resulteert in catchy elektronische Indie-Pop met een krokant randje.

Beryl Anne debuteerde in 2019 met de goed ontvangen EP Land of Mine in 2019, in 2022 opgevolgd door de EP Paper Walls waarvan werk regelmatig te horen was op KINK radio, NPO5 en 3FM.  Zij tourde langs Nederlandse poppodia en sleepte een nominatie voor Beste Rotterdamse track van 2021 in de wacht. Ook ontving ze een award voor Best Art Music Video bij de International Music Video Awards in Londen voor haar zelfgemaakte videoclip bij het nummer Burden.

De Rotterdamse komt nu naar V11 om haar nieuwe EP Manners aan ons voor te stellen. Deze nieuwe muziek is in samenwerking met producer Tessa Rose Jackson (aka Someone) gemaakt. Manners is een plaat waar enkel vrouwen bij betrokken zijn; zowel bij de productie, songwriting, de mix, het masteren en het artwork. De nummers zijn 4 co-writes met Anna Rune, Áslaug, HEBE en Tessa Rose Jackson.

Foto: Sanja Marusic

Datum

02 - mei, 2024

Aanvang

21:30

Deuren open

21:00

Entree

€12.50
Inclusief servicekosten

Koop tickets
Bekijk volledige agenda