Anne Vera [release show] - Vessel 11


Anne Vera [release show]

Met haar expressieve Nederpop komt Anne Vera op 5 september naar V11 om de release van haar EP te vieren. Haar muziek bevindt zich in een limbo tussen een dromerige waas en scherpzinnige verhalen, altijd verwoordt door persoonlijke en existentiële poëzie. Het geheel wordt ondersteund door speelse synthpartijen, diepe baslijnen en prikkelende drumpartijen. Anne Vera’s muziek doet je verdwijnen in haar belevingswereld als jonge vrouw in de stad, gegarandeerd een spektakel voor geest en oor. Met als grote inspiraties Eefje de Visser, Selah Sue en Spinvis speelt Anne Vera graag met een pallet aan (Nederlandstalige) popgenres.

De EP die ze zal releasen bij ons aan boord getiteld ‘Eén Jaar Zomer’ is een langverwachte verzameling aan poëtische dagboeknotities van een jonge twintiger vol meeslepende innerlijke reflecties. De EP wordt gebracht aan de hand van seizoenen, elke track een ander jaargetijde. Met ‘Eén Jaar Zomer’ laat Anne Vera zien dat haar muziek niet alleen een geluid
is, maar een ervaring die de zintuigen en de geest prikkelt.

Het voorprogramma wordt verzorgt door BERTHAJU, strakke indiepop uit Rotterdam!

Feel like supporting our V11-program? It is now possible to add a small donation to your order – see the ticketlink. All money goes straight towards programming the newest, hottest acts!

 

 

 

Datum

05 - september, 2024

Aanvang

21:30

Deuren open

21:00

Entree

€12.50
Inclusief servicekosten

Koop tickets
Bekijk volledige agenda