Traumahelikopter + Real Farmer - Vessel 11


Traumahelikopter + Real Farmer


Event on facebook

Traumahelikopter

traumahelikopter is een begrip in de Nederlandse garage-scene. Dat kan ook bijna niet anders als je al 10 jaar meespeelt in de top divisie en nog steeds één van de beste bands uit dit circuit bent. Deze driekoppige slang is verbonden door vriendschap en een gemeenschappelijke liefde voor popcultuur, punk muziek en The Replacements.

Uit dit ijzersterke fundament rijzen krachtige tunes die garant staan voor een flinke dosis plezier en een hoog ‘fuck you gehalte’. Maar laat je niet misleiden door het feestelijke exterieur van de band. De onderwerpen van de nummers zijn introspectief en enorm slim beschreven, vaak een vinger leggend op de toxische muziekindustrie en jezelf en andere liefhebben.

Zo ook op het in nieuw te verschijnen Save Yourself. Deze langspeler komt uit op 20 januari 2023, en dit is een datum met een betekenis voor de heren. Deze dag is het precies tien jaar geleden dat hun titelloze debuut een verpletterende internationale indruk maakte, wat hun Amerikaanse Tours en een plek op Gonerfest opleverde, en Nederland een verbod op pitten in de Oosterpoort bezorgde.

Real Farmer

Starting out as a punk-trio in 2018, Real Farmer has since evolved into a rambunctious and idiosyncratic post-punk four-piece. With members from Glitch and Canshaker Pi, the band takes influences from the intensity that drives contemporary punk and blues. After having released a self-titled EP on Subroutine Records in 2019, this year will finally see their first album come to fruition. Beside the rougher, more volatile songs for which the band is known, this album will also on occasion make room for their more tender, melancholic side.

 

Datum

25 - February, 2023

Aanvang

21:30

Deuren open

21:00

Entree

€12.50
Including service fee

Buy tickets
View all events