Zomer BBQ

Wat hebben we een mooie nederlandse zomer! Het barbecue (BBQ) seizoen is in volle gang, en aan boord van Vessel 11 is dat geen uitzondering.  Een BBQ met uw gasten is een fantastische manier om sociaal en informeel  te dineren, en te genieten van de verse en lokale producten.

DE LocatiE

Bent u op zoek naar een locatie waar u kan genieten van het zonnetje, maar u zich ook niet druk hoeft te maken als het begint te regenen? De Vessel 11 Bow Bar is hier uitermate geschikt voor!

Een prachtige overdekte buitenlocatie op een boot in het stadscentrum van Rotterdam, waar u kan genieten van een BBQ met uw gasten, tijdens regen of zonneschijn.

BBQ Menu

Het menu wordt verzorgd door onze locale Rotterdame slager, die gebruik maakt van “beter leven” en duurzaam vlees en vis. Ook geven ze speciale aandacht aan vegetarische gerechten en salades.

Vrije-uitloop kip in gember, chili en citroen marinade
Hamburger gemaakt van lokaal, eersteklas rundvlees simpel gekruid met zout, zwarte peper en peterselie
Scharrel varkens spare-ribs met lichte marinade op basis van soja
Zalmfilet op de huid ingewreven met suiker, zout en salamblad
Gegrillde zomer groentes (courgette, rode ui, knoflook, aubergine en rode biet)
Huisgemaakte couscous salade met tomaten, bosui en selderij
Huisgemaakte pasta salade met rode peper, courgette en tomaten
Gepofte aardappelen met room
Zoete mais op de kolf met boter
Brood & boter

Reserveren

De boot (en barbecue) biedt plaats aan groepen variërend van 20 tot 180 personen, met een prijs van €25 per persoon. Drankjes worden apart verkocht, en we kunnen de bar aanpassen aan uw budget. Voor meer informatie en om te boeken kunt u de Huur de Boot pagina bezoeken en ons boekingsformulier invullen.