DE BOW BAR

Mocht u op zoek zijn naar de juiste locatie voor uw business evenement, vergadering, presentatie, borrel of verjaardag? Dan is onze Bow bar de ideale locatie voor u!

Onze nieuwe Bowbar is een unieke en inspirerende locatie. Dit deel van het schip is overdekt en creëert zo een warme privé ruimte met veel zonlicht, is zeer goed verwarmd tijdens wintermaanden en kan volledig worden geopend tijdens warme zomerdagen.

Deze ruimte leent zich voor veel doeleinden en kan naar wens worden aangepast. Hieronder vindt u de beschikbare opties en visuele impressies van de ruimte. Onze menu opties vindt u op onze groep menu pagina.

KENMERKEN

Ruimte – De Bow Bar

Geschikt voor
– Business meetings & evenementen
– Vergaderingen
– Borrels +/- Diner
– Privé evenementen
– Silent disco

Capaciteit – Max 70 personen

Faciliteiten
– Gratis WIFI
– Monitor voor presentaties & Flipovers
– Silent disco
– Privé bar

Prijzen (Geen kale zaalhuur!)
Minimale omzet garantie
– €450 Maandagen t/m Donderdagen en zondagen
– €550 Vrijdagen en Zaterdagen

Vergadering & Netwerk locatie

Dit prachtige lichtschip, aangemeerd in Rotterdams oudste haven, is een unieke locatie voor meetings en vergaderingen. Het is erg makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en zijn diverse parkeergarages in de buurt.

De originele inspirerende omgeving heeft een zeer positieve invloed op een succesvolle vergadering, workshop of teambuilding sessie. De locatie is tevens zeer geschikt om na te borrelen met collega’s en contacten.

SILENT DISCO

Wij bieden de Silent disco aan in samenwerking met DANSVOER, een Rotterdams bedrijf,  is zeer ervaren in het faciliteren van Silent disco evenementen. Met hun 3 kanaal RGB LED headphones, kan men 3 verschillende stijlen muziek afzonderlijk afspelen. Elke hoofdtelefoon is uitgerust met een switch waarmee men ten alle tijden van kanaal kan wisselen. De hoofdtelefoon heeft drie verschillende LED verlichting kleuren; rood, blauw of groen, die  met elk kanaal mee schakelen. Zo zien andere gasten naar welk kanaal men luistert.

Het geluid is overal in de ruimte helder en prettig. Als de koptelefoon wordt afgenomen kan men een conversatie voeren zonder over luide muziek heen te hoeven schreeuwen!

 

Met DANSVOER ’s ‘Do It Yourself’ pakketten Is het mogelijk om volledige controle over de 3 verschillende muziekkanalen te houden. We zorgen dat alle hoofdtelefoons, Transmitters en bekabeling in topstaat worden aangeleverd, de rest is aan u! Wellicht wilt u drie verschillende playlists aanleveren vanaf iPhone of laptop? Wellicht wilt u maar 1 kanaal afspelen? Wellicht wilt u een of meer kanalen laten afspelen door een echte DJ? Alles is mogelijk!

Prijzen DIY Silent Disco  
3 kanalen – 20 headphones – €140,40 incl. btw
3 kanalen – 25 headphones – €162,00 incl. btw
3 kanalen – 30 headphones – €184,95 incl. btw
3 kanalen – 40 headphones – €230,40 incl. btw
3 kanalen – 50 headphones – €274,50 incl. btw
3 kanalen – 60 headphoneS – €321,30 incl. btw
3 kanalen – 70 headphoneS – €365,40 incl. btw

Mocht u gebruik willen maken van een van onze Dj’s, dan brengen wij u graag in contact!

Terug naar Huur de Boot