22 November 2018
Deur open: 19.00

Op 22 november verschijnen bij C-edition de eerste stripboeken.
Om hier getuige van te kunnen zijn nodigen we je uit om in te schepen. Aan de Wijnhaven in Rotterdam ligt in de haven van het Maritiem Museum het schip Vessel 11, The Red Schip.

Meld je aan, ontvang een uitnodiging om getuige te zijn van de productlancering en ontmoet de striptekenaars en scenarioschrijver!

Route van de avond:
19:00 – 20:00 Over de loopplank
Loop over de loopplank en kom aan boord van de Vessel 11.

20:00 – 20:45 Rede 
Met een korte introductie zullen maar liefst drie boeken worden gepresenteerd door C-edition. Daarnaast zullen in een introductie de plannen van C-edition verder uiteen worden gezet.

  •  Project MEJNA
  • Graaf Seyfettin
  • Team10

20:45 – 23:00 Trossen los!
Na de introductie is het tijd om van start te gaan. Het schip blijft gewoon aan de kade, maar vanaf dat moment is het mogelijk om de albums aan te schaffen en een gesigneerd exemplaar te bemachtigen, of om even in gesprek te gaan met de tekenaars en scenarioschrijver/uitgever.

Aan boord komen is helemaal gratis. 
Tijdens de avond zullen er drankjes en een versnapering worden geserveerd. Na de presentatie is er gelegenheid om het werk in te zien en aan te schaffen, of om de striptekenaars en scenarioschrijver/uitgever te interviewen.

Dit evenement is op basis van uitnodiging, omdat we graag willen weten hoeveel mensen we aan boord krijgen. Heb je interesse en nog geen uitnodiging? Meld je dan even aan via het Facebook event van Cedtioncom of stuur een e-mail naar info@c-edition.com

Adres: V11, Wijnhaven 101, 3011 WN Rotterdam.

Tips:
Voor openbaar vervoer: Reis via metrohalte Beurs of Blaak
Met de auto: parkeer in Parkeergarage Wijnstraat of Markthal.