Meetings & Zakelijk

Dit knalrode lichtschip, gelegen in een van de oudste havens van Rotterdam is een unieke vergaderlocatie. Het is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, wat het voor iedereen zeer toegankelijk maakt.

Netwerklocatie
De inspirerende omgeving en de originele inrichting van het schip dragen bij aan een effectieve meeting waarbij het tegelijkertijd een prima locatie is om te borrelen nadat het werk gedaan is. Een netwerklocatie bij uitstek. Tijdens de zomermaanden biedt V11 ook drie ruime terrassen waar gelunched en geborreld kan worden.

De bow bar is een ruime prive ruimte met veel zonlicht, op het voordek van het schip, welke plaats biedt aan groepen tot 70 personen. Het is een uitstekende zaal voor vergaderen en evenementen. In de buik van het schip vind u de Belly Bar, uitgerust met een podium en PA system is deze uitermate geschikt voor een borrel of een feest. Het hele schip is ook beschikbaar om af te huren voor groepen tot 180 personen.

Faciliteiten
Het schip is uitgerust met alle benodigde faciliteiten en een zeer ervaren crew. Diverse projectoren, licht en geluid systeem, flip-overs, alles is aanwezig.

Catering
De keuken is gespecialiseerd in grote evenementen van buffet tot ‘sit-down’ dinner. De bijvoorbeeld Walking dinner is uniek en zeer populair door de ongedwongen sfeer aangezien het gezelschap vrij is te bewegen door de ruimte.

Meer informatie? Kijk dan eens in onze informatiefolder of mail naar contact@vessel11.nl
Wij maken graag een voorstel op maat.

Zaalhuur

Voor groepen met een maximum van 140 personen vragen wij geen extra zaalhuur maar een minimale omzetgarantie.
Voor exclusief gebruik van het schip (maximaal 180 personen) vragen
wij een vergoeding.
Stuur ons een email met de datum en hoeveelheid personen voor meer informatie.

 

 • Contact

  Lichtschip V11
  Wijnhaven t/0 101
  3011WN Rotterdam
  010 8404730
  contact@vessel11.nl

 • Lunch of diner reserveren?

  Via "Seatme" kunt u een tafel reserveren in ons restaurant. Bel: 010-8404730 of klik hier op de link.