De Bow Bar

Onze nieuwe bar is de perfecte locatie voor jouw privé evenement. Stuur een e-mail naar: contact@vessel11.nl

 
concert

Naive Set

vrijdagmrt02
21.00
7,50

Sinds 2014 blijft het Amsterdamse vijftal Naive Set onbezorgd doorgaan met het schrijven van geweldige liedjes. De band rondom de Amerikaan Mikey Casalaina haalt inspiratie uit zowel de klassieke pop (Elvis Costello, The Beatles) als obscure culthelden (Silver Jews, Nap Eyes).

De optredens van de band zijn sympathiek en warm, mede dankzij staande drummer Jan-Pieter Van Weel en die aanstekelijke West Coast koortjes. De liedjes van Naive Set klokken vaak onder de drie minuten, maar Casalaina’s weet sluw de olifantenpaadjes te vinden tussen breekbaarheid en flair. De bescheiden knipoog is gelukkig nooit ver weg. 

In drie jaar tijd heeft de band zijn ‘rammelpop’-geluid stilletjes ontwikkelt. Het basaal opgenomen debuut Reclining Nude bruist van de stedelijke energie, terwijl de meer gelaagde opvolger Dragon het zachte, pastorale gevoel van menig Wes Anderson-film uitstraalt. Voor de komende gelijknamige plaat giet Naive Set de liedjes opnieuw in een nieuw jasje. Met James Hoare (Ultimate Painting, The Proper Ornaments) nam de band alles volledig analoog op.

Klinkt als: Ultimate Painting, Modern Lovers, Nap Eyes, R.E.M.

Zaal open: 21.00 uur. Aanvang: 21.30 uur.
Entree: €7,50 (inclu.servicekosten)
Tickets: bit.ly/2nHZyXD

Join the Facebook Event

 • Contact

  Lichtschip V11
  Wijnhaven t/0 101
  3011WN Rotterdam
  010 8404730
  contact@vessel11.nl

 • Lunch of diner reserveren?

  Via "Seatme" kunt u een tafel reserveren in ons restaurant. Bel: 010-8404730 of klik hier op de link.