Algemene info

Lichtschip Vessel 11
Vessel 11 is een Brits lichtschip uit 1951, gelegen in het hart van Rotterdam. In mei 2014 hebben we er, in herinnering aan zijn Britse afkomst, de eerste Britse Pub in Nederland van gemaakt. Aan boord kunt u, in onze gezellige woonkamer of op het zonnige terras, genieten van typisch Britse gerechten met een glas van ons zelfgebrouwen bier.

Muziekpodium
De buik van het schip dient ook als poppodium. We bieden een rijk programma aan met sessies van niet alleen lokale artiesten maar ook van internationale opkomende bands met genres zoals indie, folk en new-wave.

Huur de boot
Onze unieke locatie is uitermate geschikt voor privéfeesten, vergaderingen, uitgebreide sit down diners, of gewoon een lekkere borrel.
De Bow Bar:
Onze nieuwste aanwinst is de bow bar, volledig overdekt is het voordek nu een afgesloten  ruimte met veel zonlicht. De bow bar biedt plaats aan vergaderingen en evenementen tot 70 personen.
De Buik:
Een gezellige ruimte in de buik van het schip. Gelegen op waterhoogte, biedt het plaats aan 70 personen en is uitgerust met een podium, volledige bar en een PA system.
Het Hele Schip
Voor groepen tot 180 personen kan u ook ook het hele schip afhuren. Dit heeft een magische ambiance voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, en zorgt voor een unieke sfeer tussen uw gasten.

De menukaart
De verrassende Engelse menukaart hebben we geprobeerd zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij deze omgeving. Door te werken met seizoensgebonden producten creëren we ieder seizoen weer een vernieuwend menu. In de zomer licht en fris, in de winter rijk en voedzaam. Van ‘creamtea’ tot Beef Wellington. Op de tap hebben we onze eigen heerlijke homebrews, V11 Classic Red Ale, Stout, Blond, Wizen and IPA.

 

 • Contact

  Lichtschip V11
  Wijnhaven t/0 101
  3011WN Rotterdam
  010 8404730
  contact@vessel11.nl

 • Lunch of diner reserveren?

  Via "Seatme" kunt u een tafel reserveren in ons restaurant. Bel: 010-8404730 of klik hier op de link.