About V11

Gastropub & Muziekpodium
Vessel 11 is een Engelse gastropub op een voormalig Brits lichtschip (mobiele vuurtoren). Naast het restaurant boven, vind je benedendek ook nog een grote ruimte waar vrijwel iedere week een optreden gepland staat. Sinds een aantal maanden worden hier ook regelmatig concerten door Rotown geprogrammeerd. Het muziekpodium biedt plaats aan max. 100 bezoekers waardoor de concerten in een intieme setting plaatsvinden. In het ruim worden veel live concerten gehouden, in een breed scala van alternatieve genres. Naast optredens kun je deze ruimte ook zelf afhuren voor zakelijke meetings, borrels, party’s of als trouwlocatie. Op Vessel 11 kan eigenlijk alles.

Wonen op het schip
Wat het hier bijzonder maakt is dat wij als eigenaars ook aan boord van het schip wonen. Wij vinden het belangrijk dat wij onze bezoeker hetzelfde huiselijke gevoel kunnen geven zoals wij dat zelf als bewoners voelen. Door te kiezen voor een cosy inrichting zoals de chesterfield in onze livingroom, proberen we iedere gast een huiselijk gevoel te geven. We hopen dat iedereen zich hier thuisvoelt.

De menukaart
De eenvoudig maar verrassende Engelse menukaart hebben we geprobeerd zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij deze omgeving. Door te werken met seizoensgebonden producten creëren we ieder seizoen weer een vernieuwend menu. In de zomer licht en fris, in de winter rijk en voedzaam. Van ‘Hightea’ tot Shepards pie. Op de tap hebben we heerlijke unieke Britse en locale bieren zoals onze eigen V11 ‘Skunky red ale’.

 • Contact

  Lichtschip V11
  Wijnhaven t/0 101
  3011WN Rotterdam
  010 8404730
  contact@vessel11.nl

 • Lunch of diner reserveren?

  Via "Seatme" kunt u een tafel reserveren in ons restaurant. Bel: 010-8404730 of klik hier op de link.